Ons team

Het team van Lot’s of Beauty bestaat uit drie enthousiaste topstylistes. Van elk lid van ons team mag je deskundigheid verwachten op het gebied van haar, maar ook op het gebied van integriteit, puurheid en aandacht. Wij vinden het ontzettend fijn dat jij ons het vertrouwen geeft om de beleving zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw persoonlijkheid.

Lotte
Eigenaresse,topstyliste,visagiste

Hallo, wat fijn dat ik je mag begroeten op onze website! Ik ben Lotte Vrijaldenhoven en ben de trotse eigenaresse van Lot’s of Beauty sinds 2003. Ik kan je er veel over vertellen, maar ik nodig je nóg liever uit om het zelf te komen ervaren. Beleef de ontspannen sfeer in de salon, maak kennis met ons betrokken team en stap daarna vol zelfvertrouwen weer de deur uit. Hopelijk tot snel in de salon.

Kim
Topstyliste

 

Hallo, ik ben Kim en werk al sinds 2003 bij Lot’s of Beauty. De reden dat ik het kappersvak nog steeds met passie uitoefen is het feit dat ik ervoor zorg dat mijn klanten zich bijzonder voelen. Elke behandeling is er een op zichzelf en iedere keer weer creëer ik een coupe waardoor niet alleen uw uiterlijke- maar ook uw innerlijke schoonheid naar buiten springt. Ik heet u van harte welkom in de salon!

Michelle
Topstyliste

Hoi, ik ben Michelle en werkzaam als topstyliste bij Lot’s of Beauty. Mijn visie op het kappersvak is een uitspatting van mijn passie, creativiteit en vakmanschap! Mijn doel is om met een blik op de laatste trends, samen met mijn klant, een individueel kunstwerk van haar te creëren waar zowel ik, maar uiteraard op de 1ste plaats jij, een fantastisch gevoel van krijgt. Hoewel je als topstyliste alle facetten van het vak beheerst is mijn specialiteit het bewerken, afstylen, opsteken en vlechten van lang haar! Ik hoop u snel te mogen begroeten in onze salon alwaar ik je “live” mee kan nemen in de beleving en jij kunt zien dat onze passie ook echt pàssie is!