Een salon met nét dat beetje meer

Naast het beetje meer tijdens een ontspannen behandeling in onze salon, heeft Lot’s of Beauty ook op een andere manier ‘meer’ te bieden. We leren ook jou graag alle ins en outs van verschillende technieken in ons aanbod van workshops. Ook verkopen wij een klein assortiment aan accessoires in onze salon om de look helemaal compleet te maken. Verschillende tassen, sjaals en sieraden zijn te koop in onze salon.

Tot slot hebben we een mooie ruimte te huur binnen onze salon voor een enthousiaste ondernemer.

Workshops

Bij Lot’s of Beauty krijg je alle aandacht en kun je zorgeloos genieten. Hoe leuk zou het zijn als jij zelf ook dit gevoel aan anderen kunt geven? Tijdens onze verschillende workshops leer je alle ins en outs over verschillende technieken. Zowel op het gebied van haar als op het gebied van make-up. Van individuele deelname tot groepsuitjes, alles is mogelijk. Neem eens een kijkje en schrijf je in!

Accessoires

Om de look helemaal compleet te maken verkopen wij ook een klein assortiment aan accessoires. Van tassen en sjaals tot prachtige sieraden. Kom gerust een kijkje nemen in onze salon om al onze accessoires te bekijken.

Ruimte huren

Ben jij op zoek naar een eigen praktijkruimte? Goed nieuws! Bij Lot’s of Beauty beschikken wij over een mooie praktijkruimte die we graag verhuren. Wil jij de uitdaging aan gaan en heb je interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wie weet tot snel!